Thanks sebab tekan ini.. :))

May 8, 2011

CONTEST : Saya suka ice cream



assalamualaikum..
hari ini aku nak join contest kwn kelas aku syie ..tajuk contest die, sme mcm tajuk entry aku la..heheh..sesape yg nk join leh clik kt banner atas tu..huhuh..caranye mudah jer..korang just letak gmbar korang yg tengah makan ice cream tu...then tag 2 org.
gambar yg aku nak pertaruhkan ialah :
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
jeng2
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.






aku ingatkan aku xde pic dgn ice cream..upenye ade 1 ni..hehe..
pic ni kteorang amik time g kedai kat uma swa dulu..hehe..

utk tag :

1- Julie
2- mira




p/s : dorg xtau pun aku tag dorg..hehhe

ok, done.... *_*

4 comments:

Amirah Syafiqah said...

aku di tag! hahaha..
:D

Reena said...

hehe..aku mmg suke tag ko mira..hehe..jom la join sekaki...wink2..

Ezzah Samsudin said...

wahh.. nampak best contest nie kan.. heheheh

dayah said...

kak rina..jgn lupe bg link kt comment syie blk taw..

http://gincomerahjambu.blogspot.com/2011/05/contest-saya-suka-ice-cream.html

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^