Thanks sebab tekan ini.. :))

CUBA LAH CLICK..!!

May 5, 2011

Minah jiwang ke weh??

jika dalam blog tu banyak entry2 jiwang..so, 80% orang akan pk die adalah minah/mamat jiwang..
am i right??..
aku rase aku pun minah jiwang...kan2??? its ok .....bak kata tagline aku kat atas tuh...TERFIKIR di fikiran TERTAIP di jari...itulah yang aku buat selama ni..















p/s : kalau nk die jd suami/isteri kau, baca name pnuh die berbin/bintikan mak die dalam doa...ustaz aku yg btau ni..xtpu....so, aku skrg nga nak tau name pnuh die..hahahahah

No comments:

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^