Thanks sebab tekan ini.. :))

May 1, 2011

PEREMPUAN itu kena MALU


assalamualaikum..
online dpan tv syok jugak ye...leh wat 2 keje dalam 1 masa..hehe..
acctually aku nga tunggu CSI start ni..yes aku peminat setia CSI, sume csi aku tengok..heheh.
macam skema plak tajuk entry ni...tp betul la kn..

aku sebagai pompuan rasa sangat malu bile tengok pompuan yg xtau malu.....sia2 je hidup jd pompuan..hemm..pmpuan kalau suke someone tu, terpakse diamkan..ini kerana kadang2 perasaan itu hanya perasaan angin lalu..lame2 die akan hilang...nak luahkan?????
errrr..malunye, tp x salah kot utk luahkan, but jgn mengharapkan die balas la "syg" anda itu..tp malu woooo..


tp sebenarnya..sakit tau pendam perasaan ni..(berdasarkan pengalaman)..hanya satu je ubat die, dekatkanlah diri anda dengan ALLAH..siyes itu je ubat die..
kdg2 kite harapkan lelaki tu fham perasaan kite, tp jgn mmpilah mereka nak faham..heheh..

ok, nanti2 kte smbung lagi..nk tgk CSI..^_^

1 comment:

mykhalis said...

ada je lelaki yg berjiwa romantik tau

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^