Thanks sebab tekan ini.. :))

May 17, 2011

hati ini masih menunggu

setiap hari kte akan berjumpa dan berkenalan dengn rmai orang..kalau x stiap hari pun, stiap bulan la..hahaha..mcm itu jugak dgn lelaki..dulu aku pna cite kt sini..then lpas tu aku ade cite plak kt sini..
and few days ago ade jmpe die..hemm.mlas nk cite..x elok nk umpat2 org..blog ni bukan utk mngumpat org..
......
1 je aku nak ckp..aku x SUKA org PAKSA aku..errr...and aku paling BENCI lelaki yg x reti hormat perempuan...kalau kau xleh nk bimbing permpuan tu, its ok lagi, tp janganlah rosakkan die..mcm ce**** tau x...aku agk kebengangan ye skrg ni..stiap hari aku cube utk jadi hati kering..rasa bnci dgn lelaki sebenarnye..emm. (tp xleh sbb itu fitrah, hehhe )

mungkin aku x berapa nak baik sgt la kan..tp aku tengah cube ke arah itu, terimalah aku seadanya..







p/s : angin kt sorg je..ish2..

1 comment:

mykhalis said...

lelaki durjana je sanggup wat camtue..

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^