Thanks sebab tekan ini.. :))

CUBA LAH CLICK..!!

September 19, 2011

Oleh2 dari bos!!

assalamualaikum...

selamat petang...hari isnin adalah hari yang paling memalaskan bagi pekerja...huhuh..eh student pun same kan..sebabnye, isnin permulaan hari ...nak2 plak selepas cuti 3 hari, lagi la berat je badan ni nak bangun pagi ..kan2??...

dulu aku pernah cite pasal company aku wat company trip ke Hat Yai Thailand, then 16/9/11 ari tu dorang pergi...mase masuk keje tadi, aku tertunggu gak apelah oleh2 dorang belikan utk aku..hehe..

terutamanya dari my boss..so far selama aku keje kat sini, everytime my boss g outstation die mesti belikan something utk staff die..huhuh..cuma sekali je, die g Hong Kong, time ni die x belikan pape, tapi...hehhe..die hulur duit kat kteorang..hehe..adelah 3 angka.. :))

agak bagus la jugak boss aku ni, bes plak rasenye...hahahha...
eh, berbalik kepada cite sebenar...masuk2 je die kt ofis tadi, die letak something atas meja aku..
upe2 nye its was a bag..a purple bag.....sape x suke orang bagi hadiah kan.??!! kalau x mahal pun, at least itu tanda die ingat kite..nak2 plak die ni chinese....(eh, puji lebih2 plak)...hihiih..


lebih kurang mcm ni la....sorry x masukkan pic sebenar .. :)


yang mamat tu dapat wallet, smart la gak wallet die dpt tu...

(kenapa la ko masuk lambat, kalau x mesti bersemangat aku nak pergi...haishh..)

No comments:

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^