Thanks sebab tekan ini.. :))

CUBA LAH CLICK..!!

August 2, 2010

knp msih rindu awk?????

agk sengal la gak kan aku rse mlm ni...dgn hri yg sengal lg..tu la akibatnye klu slalu lupe kt Allah...knp msh rindu die wei???.......YA ALLAH..........aku x boleh la klu sehari x ingt die..msti terlintas kt fkiran aku ni..aduhhh...letih la mcm ni...faham x asrina..ko da xde jdoh dgn die..????? senang nye la air mata aku mengalir malam ni.. dlam dunia ni...ape yg slalu aku pk, ckuplah hidup ni ade mak, ayah, rini, ita, iyat,..kwn2 aku dan die.................tu je..tp hakikat skrg.. die bukan ko punye..ko faham x?....kteorg leh berubah kalau 22 nak berubah...ckuplah..jgn la nangis lg.......sy rindu sgt kt awk..setiap hri sy ingt kt awk. awk ingt sy x???...sy letih mcm ni...sy xleh lupe kenangan kite...nk undur balik mase tu....YA ALLAH.......rindu gelak tawa awk,..kepoyoan awk tu..semoga Allah tunjukkan kita jalan yang terbaik...aminnn...

* sy rse mcm xde feel dgn sesape pn, walau pn mungkin die lebih baik dr awk...walaupn laki tu ensem mcm mne pn, ko x setanding die...knp mcm tu lak pk eh..bengong ar....

No comments:

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^