Thanks sebab tekan ini.. :))

CUBA LAH CLICK..!!

May 3, 2012

Bulan Malas + Bulan Jimat

assalamualaikum..

yeahh!! esok dah jumaat...klau dalam seminggu tu ade cuti..mesti rase kejap je bekerja..hahhahah...tu yg syiok tu....ehm, lately aku ni jadi mood bermalas-malasan la...cuti sabtu ahad, dok umah je....even mmbe ajak kuar pun, MALAS....haishh...

kan bulan ni aku nk konvo....so, mood mlas nk kuar ni sebenarnye lebih kepada mood nk saving...maklumlah bila dah kuar ni, mesti la akan kuar duit..paling sikit pun RM 10 ....kalau aku dok umah, insyaAllah RM 5 pun x usik..hhehehhe

macam yg aku ckap kt previous2 entry ....preparation utk konvo hnya tudung je x beli lg...so, aku ingat balik kje ni nk lari jap ke masjid india tu.... tgk2 tdung,...kalau dah beli tudung, lega skit hati aku....so siap la sume preparation utk konvo....huhu

dengar2, company aku nk g Bandung...ari tu kan nk g Thailand..pstu x jadi..now, ura2 dorang nk g Bandung plak..and, dorang nga survey2 hrga g Bandung or Singapore.. harap2 la jadi..sbb dua2 tmpat ni aku nk g...kalau thailand tu, dekat sgt ....hahahaha.... hope jadi la ye...merasa la jugak aku keluar negara....eh!! aku pna lah g Indonesia...last g mase form 3...huhuh...

sekian..

2 comments:

wahida said...

bestnya kalau dpt gi singapore..kalau company ko gi singapore, aku nak ikut!! hahahaha...

Reena said...

hehhe...tu la..mmg teringin ni nk g singapore..

There was an error in this gadget

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^