Thanks sebab tekan ini.. :))

CUBA LAH CLICK..!!

February 1, 2012

Andai Suamiku kerja di laut a.k.a offshoremen



hye2..

mcm yg aku pna ckp2 sebelum2 ni....aku memang banyk sgt follow blog wanita yg dah berkahwin...and boleh kira pkai jari la follow wanita yg belum kwin a.k.a gadis sunti...cehh!! heheh...

sebenarnye kan....kakak2 sume...sy byk sgt2 timba ilmu n pngajaran dr blog akak2 sume...honestly!!!!!....ade some wife tu, kena "tinggal" dgn suami sbb suami kje nunn kau laut sane...x stiap hari boleh jumpe....

setia dan sabar menanti suami kt umah......kepulangan suami tu sgt2 dinantikan....bile aku baca kn, aku rse mcm "wow.....boleh ye die mcm ni......."......

aku rse kagum gile...huhhu...stiap hri membesarkan anak sorang2, hnye rindu n ingatan buat suami tercinta...wow, tacing siot....cekal betul hati mereka2 ini....tu belum time raye lagi tu....time anniverssry ke....fuhhhh!!! xtau la kalau aku di tempat dorang...huhuh

dorang bukan tggu bilangan hri , tp bilangan bulan tau....sebulan, 2 bulan..tggu suami balik....


gambar hiasan

dgn prasaan aku skrg ni.....sejujurnye, aku x sanggup n aku xleh terima hakikat mcm ni....poyo kan statement aku ni....tp itulah yg aku rase skrg ...memang aku xleh nafikan takdir, mane tau takdir aku kwin dgn lelaki kje nih.....tp honestly lah....aku memang x snggup.....aku rase la ....aku akn cube sedaya upaya utk tidak berkenalan or terjatuh cinta dekat lelaki yg kje kat laut ni.....hemmm....

aku mmg ade kenal sorang abg ni, die pn offshore jugak....die sllu mengeluh, psal "awek"...sbb umo die da 29, awek pn xde lg.....kdg2 ksian tgk die.....die hensem tau, seriusly....mmg hensem.....kalau korang tgk, msti korang xkan nafikan kehenseman die....penyayang gile kt mak die...

tp tu la, belum ade lg yg snggup setia dgn die......die slalu ckp, mybe sbb die kje mcm ni kot......kcian gk aku tgk die...die tnye aku ape kkurangan die.....hemm..x dpt den nk jwabnye...

solute la pd isteri2 mcm ni... :))

ok...bubye..


3 comments:

Zamani said...

terbang melayang dr blog & mendarat kat sini :) jemput singgah ke blog Zam ;)

Hanif Idrus said...

salam kenal ....
Jom join Hanif Blog Bloglist
Hanif blog bloglist
Salam kenal….dan I follow sekali
Tolong komen setelah letakkan bloglist…Thanks

Letakkan Hanif Blog ( http://hanifidrus.blogspot.com) di bloglist anda.
Setiap hari saya akan merayau 10 blog di bloglist saya malah akan di ping ke Ping.busuk.
Entri anda juga akan dilink ke bloglist


anda boleh man-mana entri saya..malah saya rasa bangga!!
By the way..I not ustaz..kekeke

Reena said...

ohh ye ke..adoi..malunye..hihiih :))

ok,thanks..

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^