Thanks sebab tekan ini.. :))

CUBA LAH CLICK..!!

February 28, 2012

Tiada Mood

assalamualaikum....

dah 2 hari tak menaip disini....tiada mood la kawan2....mengenai kenduri kahwin yg aku cite kat SINI ....insyaAllah nanti2 bile aku free dan ber'mood...aku cite n attach pic sekali ye....

hari khamis ni aku ade interview ..... actually lupe gile bile aku apply job tu...then, tup2 semalam ade orang call suruh datang interview, aku punya la cek balik email2 resume yg aku dah emelkan.....then I found it...itu job for Junior Private Secretary/ Account Assistant......

ni yang lemah ni nak g interview2 bagai ni......kalau jadi aku g khamis ni, ianya akan menjadi temuduga kerja kali ke-3 selepas aku tamat belajar pada April 2011 ari tu.....aku gementar hanya kerana satu sebab....iaitu...
.
.
.

.
.
.

nak speaking "london" la tu.........kang mule la kuar broken english aku....kalau dr rumah da hafal skrip bagai, tp bile sampai depan interviewer tu, mule la aku terketar-ketar...mule la aku rase lidah aku pendek, tergagap-gagap......ceiitt!!!!

aku rase , aku sangat yakin kalau fully interview with malay language....huhuhu....tau tak betapa pentingnye English Education ni.....hehehhe

ok la ..itu je...sekian..

2 comments:

wahida said...

berlatih la sikit2 dari sekarang kat umah...insyaAllah..boleh punya...

aku doakan ko..

Reena said...

tu la kak...adoi!!...praktis2 ni..

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^