Thanks sebab tekan ini.. :))

February 10, 2012

HIJAU make me TENANG

hemm...macam yg "sweet word" aku kat atas tu....sweet ke??

"saya adalah peminat warna hijau dan putih"......

ustaz aku pernah cakap..kalau nak mata sihat, bangun pagi tengok tumbuh-tumbuhan hijau.....mata sihat, hati pun akan tenang...wane hijau menenangkan... :))

well!! aku cube menghijaukan barang kepunyaan aku...huhuh.....saje nak berkongsi dengan korang barang aku yg berwarna hijau.. :))

adoi...harga pun x sempat buang.. :p

kebetulan mase beli hp tahun lepas...ade kad reader wane hijau, so aku pn skali beli kad reader ni.. :))















bile masuk je bilik tengok sume hijau....rase senyum je................... :))

3 comments:

GincoMerahJambu said...

kak rina mmg suke sngt ngn ijau kn

Noorfatin :) said...

waaa.... fatin mcm2 kaler ade.. hampir tiap2 ari kaler yg berlainan.. eheeee

Azwani said...

wahh !! akak, kita sama lah !! sy pun peminat kaler hijau putih dan pink ! hahah. kasi laga2 siku sikit kak. heheh.

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^