Thanks sebab tekan ini.. :))

February 10, 2012

Baca je x komen!!

assalamualaikum...

selamat hari jumaat .....
dari pagi tadi aku dok pk ape nak cite ni....ade bende nk cite...tp kena ade pic...tp pic tu belum masukkan lagi...

aku suke bca blog orang....macam2 perasaan akan datang bile kte baca tentang orang....huhuhu...
sometime kte komen...sometime just baca then blah...hehehhe....aku pun jenis baca n blah....kadang2 je la komen....tp kalau da komen bukanlah just satu perkataan je....mau la jugak berbanyak-banyak perkataan... :))

blog ni mcm tv tau....tv yang hanya dibaca tapi xleh didengar......mencurahkan segala 1001 perasaan ... pembakar semangat di kala kite tengah "down", dan menjadi motivasi utk kita yakinkan diri...menjadi panduan utk kita tuju....

itulah blog...

ok...sekian... :))


2 comments:

Adzrien Shoppe said...

kak liza ni pulak jenis yg suka komen bila jenguk blog org lain. kecuali blog politik, susah sikit nak komen. takut tambah api... susah pulak. he..he..

Mama Ema said...

akak suka komen juga..baru tahu dooo siapa yang dtg ke blog

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^