Thanks sebab tekan ini.. :))

February 9, 2012

Sg Gabai punya cerita

assalamualaikum..

cite ni agak suam2 basi la jugak..hehhe...ini kisah 5/2/2012 ari tu, bersamaan ari ahad yg lepas....nak kate aktiviti tahunan pn xla jugak...biase2 je la ...hihiih...last year at the same date aku wit my bff yg 4 orang tu pergi Desa Water Park...

kteorang gerak 3 kereta....mak2 ade, adik2 pn ade....huhuh...kterorang set time kul 8 pagi da kumpul...awal x?????..tunggu ketibaan sume dlm 9 la jugak..hehe...smpai sane around kul 10 kot kalau x slap..lupe lak tengok jam...huhuh..

ekceli kteorang rncang nak pergi time cuti CNY tu...tp disebabkan CNY tu end of month, duit pn mcam ade xde je ...so, kteorang pn tunda la ke tarikh 5 aribulan 2 tu...hehhe...

memang best wa ckp lu.....huhuh..ade 1 cite "jakon" ni....mase subuh2 tu aku goreng bebola sotong, first time plak aku beli bebola sotong ni....pstu kan...time goreng tu, rse "jakon" plak aku, sbbnye bebola tu mcm telur ayam besar die, kt dalam kuali...terkesima aku seketika...hahah


see?? ni belum msak sgt...da msak lg besar, bergolek2 die kt atas kuali tu...

inilah pertama kali kami keluar jauh2 naik kete.....sebagai pemandu baru, aku memang cuak dol drive kt jalan yg muat 1 kete je....bile ade kete selisih kt depan, terketar2 nk pusing stereng....hoohoh...anyway...alhamdulillah..sume OK, kami drive berhati2 ..ahaks.. :p

alaaaaaaa....teringat2 plak air sungai n air terjun sg gabai....rse nak berendam plak....huhu.....
ok, ini first time aku pergi sini....huhu..bg yg x pernah pergi lg mcm aku ni...aku just nk btau..RM1 je kena bayar utk satu kepala....parking x yah byar...huhuh....kalau kt frim n ulu yam parking RM4, 1 kepala RM 1...huhu

ekceli ramai lg...tp ni je muke2 "artis" yg free....hahahha






maaflah ...gmbar x byk.....nak tunggu yg ni je berejam..hehhe..

sekian....

No comments:

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^