Thanks sebab tekan ini.. :))

CUBA LAH CLICK..!!

February 26, 2012

Kenduri kahwin amik berkat

assalamualaikum....

now 2.13am....baru sejam aku balik dari rewang kenduri kahwin kt hulu langat.....penat okeh..walaupun aku xlah tolong2 sangat pn...itu pn penat..apetah lgi kalau aku "watak utama" time kenduri tu....huhhh, xdapat aku bayangkan..kalau catering ok lagi la "kot"...kalau masak sendiri....migrain kot aku rase..hahah

aku x boleh serabut2 mcm tu...haishh...macam mane la bile time aku nanti...orang ckp, pengantin xleh wat kje kan mase kenduri dorang???...boleh ke aku dok diam tgk org wat kje...aku rase aku lah paling sibuk nak wat kje .......huhuhuh..tetibe!!!!....

ade some pic, tapi x transfer lagi ler....nanti2 aku tepekkan okeh...g.nite....


*gerun ok, kenduri kwin abis berpuluh ribu....adoi2..

3 comments:

wahida said...

tu lah pasal...terkejut skarang ni...nak kawen paling koman kena standby 15k kot...huhu...

sbb anak jiran berhabis 15k..itu yg aku terkejut tu..

aReLaN said...

memang skang pakai banyak duit.camne nak kawen ni.wuuu

p/s : salam perkenalan.time kasih sudi follow blog saya.dah follow balik sini

Mama Ema said...

tu pasala ramai yg buat loan...semata-mata nak kahwin

There was an error in this gadget

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^