Thanks sebab tekan ini.. :))

CUBA LAH CLICK..!!

February 15, 2012

Kalau ber"sms" dah tido dah ni..

selamat malam....lambat plak aku tdo malam ni....dah ngantok dah ni...ntah knp x shut down lagi lptop ni..huuhuhuh...

aku kalau online boleh plak tahan mata dr ngantok.....tp kalau "menmesej" mesti ngantok gle...hehehe...now, 1.55 a.m 15/2/12...biasenye aku akan tdo lewat bile ari jumaat je...ye la.. esoknye cuti..so xperlu bangun awal....tp kalau hari biase, mesti kena tdo awal....kalau x, liat gle bangun esok..eh!!!! bukan tiap2 ari memang liat ke???...hahahahha

ok la u all.....moh ler tido...
g.nite...jgn mimpi2 okeh.... :))

2 comments:

Liza @ Adzriel AB said...

tu la.. pagi tadi bangun lambat.
http://www.adzriel.com/2012/02/kalutnya-aku-pagi-ini.html

Reena said...

done read!! :))

There was an error in this gadget

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^