Thanks sebab tekan ini.. :))

CUBA LAH CLICK..!!

May 10, 2012

Ada ke buat blog,tp x FOLLOW blog.

assalamualaikum..

x brekfes lg...tp td ade cubit kuew tea adik aku sikit...tp lapar lg..heheh..td ade blogger show pic Big Apple... adoi...tingin plak nak makan rasenye.. xdpt big apple pn, dunkin donuts pn sedap gak kn... dunkin donuts paling dekat pn kt giant batu caves...

huhhh!! mengidam2...hahahaha....tetibe kn aku teringin plak nk tau... ade ke ye orang buat blog, tp die xde follow blog orang lain..die buat blog hanya utk diari online die je... and x berminat nk follow orang lain....ade ke ek??...

tujuan korang buat blog???....  ade org mcm 2 die story kt  blog...ye la blog sndiri kn, suke ati die la kan..hihihih... bes jugak kn klu followers ramai... boleh "retis" jap....hhehehe... aku pn klau terjumpa blogger kt luar, rase mcm nk take pic je... huhuh..

bosan sbnrnye ni... 

smbung wat kje..hehhe

1 comment:

juelee said...

kita tulis blog sbb suka menulis bukan sbb nak follower ke apa.... blog tu amcam tmpat nak cerita perasaan ni, tapi bkn sume bole cerita ey dak.. maklumlah kdg2 melalui blog no org leh jatuhkan kita.. huhu

There was an error in this gadget

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^