Thanks sebab tekan ini.. :))

CUBA LAH CLICK..!!

May 16, 2012

Pre Wedding Trend Pasangan Islam skrg

assalamualaikum

tetibe ari ni aku nk cite psal pre wedding plak....dlu, kite rase biasa je bile ade non muslim wt pre-wedding..g tepi pntai, taman or mane2 tempat la utk take pic kwin dorang...sokey la....itu cara dorang, ape kita kisah kn??...  bukan mslah kite.. suke gak tgk dorang take pic pkai dress putih, n lelaki pkai suit hitam tu... sweet..hehhe

tp nowadays.. org ISLAM pun nak wat gak.... sebelum tu nk tnye??.ade ke pre wedding dah nikah???... pre wedding tu sebelum nikah kn???... msih x halal lg kn??... blogger pn ade mcm tu ..... ape ade hal.. percaya atau tidak, one day pre wedding akan m'jd salah satu item dlm pakej perkhwinan.. trend kn..

dah buat pre wedding, show off kt sume org...  xpela..asalkan dorang bahagia... dunia akhir zaman... yg dosa tu sedappp... :)) ....bile ade org tegur, mule la mengata si penegur tu pun lebih kurang same je... xyah nk bajek alim sgt..... 



*kadang2 lawak la bile ade org cuba menegakkan benang yg basah.... hemmm

2 comments:

Riny said...

setuju....hehehe..tu la kdg2 fikiran org lain2 skrg ni...:)

KhaiRin : anies said...

bla iman cetek d dada mcm tu la

There was an error in this gadget

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^