Thanks sebab tekan ini.. :))

October 17, 2011

BODOHNYA!!

YA ALLAH....

terkejut + sedih + bengang tengok berita tadi...

kisahnya...

kanak-kanak 2 tahun digilis dua kali oleh lori, orang sekeliling yang lalu lalang hanya BUAT BODOH + BANGANG JE...kejadian ni berlaku di China..hampir 10 minit jugaklah budak tu terlantar kt jalan tu...video yg dimuat naik ke youtube ni menggemparkan penduduk China..

korang try la cari kt youtube...aku x sanggup nak share kt blog ni....sorry...

semoga rakyat malaysia sentiasa prihatin terhadap sesama manusia tanpa mengira, agama, dan bangsa.....




"cubalah ambil berat sikit...ok!!

1 comment:

MamaEma said...

memang ngerik tgk kat tv 3 malam tadi...tak sanggup nak tgk...kesian budak tu..apa mentaliti rakyat cina ni kan

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^