Thanks sebab tekan ini.. :))

CUBA LAH CLICK..!!

October 27, 2011

Demi "dia" sanggup..!!

assalamualaikum

ceh!! tajuk x leh blah kan...hahahah....saje je bikin gempak..kalau korang rasa x gempak its ok..heheh..

ari ni aku bersiap awal g keje,..motif???? cume nak terserempak dengan si "dia" yg masih rahsia tu la..hahahhaha...bongok je aku rase kadang2...tp itu lah yg aku fikir bile bangun pagi..wakkaka..haishh...

ingatkan xdpt jumpe ..sbb awal plak kuar...biase aku kuar 8.15am..then tadi 8.05am...awal beberapa minit je pun......lastly , dpt la gak terserempak dgn die..tp xdpt tengok muke die sangat sbb die baru kuar dari kawasan uma die tu...tp aku agak...die perasan kot aku..tp tula.....x dpt tengok sangat muke die...aku tengok dr side mirror je...patutnye kuar lambat sikit tadi...

xpe esok cuba lagi.....huaaa....rindu nih...

rase mcm ntah pape ntah aku buat semua ni...tp entah la...

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^