Thanks sebab tekan ini.. :))

CUBA LAH CLICK..!!

October 19, 2011

TERGANGGU...

assalamualaikum..

sejak kejadian tu, kanak2 digilis...bayi dikelar...ianya menghantui fikiran aku....masih ramai lagi yg share video tu dan gambar bayi tu kt fb and blog........x snggup lagi aku nak tengok utk kali ke 2....

rasa sedih sangat weh...entah la....manusia makin kejam......

.............

buat sementara ni aku tutup dulu lagu background aku ni...........aku memang "fanatic SUPER JUNIOR"..tp walau mcm mne pun, zikrullah jugak la menjadi penenang jiwa yang paling terbaik sekali....


kalau x boleh tido, tengah sedih...rasa rindu kt seseorang...zikir lah...kalau malas sangat pun dengarlah zikrullah ni..........insyaAllah..segalanya akan terubat..............


sorry ..aku xdpat share kan....ishh...sumenye xleh share...hheheh...xleh plak nk upload...aku bagi link die ye..

ZIKIR MUNAJAT - USTAZ DZULKARNAIN HAMZAH

2 comments:

MamaEma said...

betul tue...berzikirlah sebaiknya

Liza @ Adzriel AB said...

yg digilis tu kadang teringat.. sedih sangat. tiada hati dan perasaan. TQ share zikr

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^