Thanks sebab tekan ini.. :))

CUBA LAH CLICK..!!

October 5, 2011

TAKPE kan follower sikit je??

mase entry ni dibaca, mesti korang ce tengok follower korang kan??...hihih

aku ni nak diikutkan setahun lebih jugak la menaip-naip blog ni.....tapi tengok ler follower aku tu bape je...itupun rase terharu plak..ade orang nak follow...aku tengok orang yang baru berblog dr aku pun da bertambah-tambah follower die....

penting ke weh banyak follower ni??...buat blog utk ape???...aku ni taip blog..xlebih dari perkongsian di alam cyber (ceh ayat poyo gile)...kalau nak tulis kt buku diari, aku je la pun yang nak bacanye pun..pun,.pun..pun....so, kalau kt blog ni, at least ade la jugak orang yg berkongsi secara senyap kisah2, and liku2 kehidupan kite ni....adehhh!!!

aku pun jenis jarang follow orang..hahha..bukan ape, follow banyak2 pun mesti pnye x terbaca semua..mane maunya nak baca 100 blog dalam sejam..tu kalau 100 following...kalau 1000?? berjoget la nak baca entry sorang2...

and korang pun jawab, "sape suh ko bace sume? "...betul x??..hihhi...aku pun bape blog je yg wajib singgah.....and aku pun malas nak kutuk jenis penulisan seseorang blogger tu..ayat femes blogger.."blog aku, suke ati jari aku la nak taip ape".....

cuma, aku paling x suke blogger yg sangat lucah, mcm......................tetttt!! aku x nak btau...

yang kurang ajar..ye la bajek gud2......sume orang die nak hentam, konon die la blogger paling cooool...mcm ................tettt!! and yg....

rasis, yg xtau malu .....yg xtau malu ni biasenye blogger perempuan , blogger yg suke buka aib sendiri, bukan peribadi die je, in fact,boleh memalukan perempuan2 di luar sane la bila baca blog die tu......

and blog..yg suke kutuk perempuan, selalu melucahkan perempuan...perghh..paling aku menyampah, cara kau taip, mcm kau xde ibu, kakak,adik perempuan and nenek...tau x???....kau keluar dari mane dol???



eh2...xnak emo2....temanye, jgn gelakkan sy kalau follower sy sikit jer....

2 comments:

pena rozie said...

Tak pe nanti boleh tambah ckit2....

Noor said...

sy stuju ngn awk..sy blogger baru..suka bca org punya blog..heheh..

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^