Thanks sebab tekan ini.. :))

CUBA LAH CLICK..!!

April 30, 2011

18SX SAHAJA TAU..!!!!

jeng2
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.kalau aku wat tajuk macam ini...mesti laju je orang nak tengok pe cer kan??...hahhahaha
tau sangat da....xde ape pun sebenarnye...hehe..sorry, make u dispointed.. :)

Ape Ade Hal (aah)

assalamualaikum..
saje nak wat tajuk entry mcm tu....
macam biasa kt uma..keje aku makan saja ...n kdg2 keluar berjalan2 tengok kawasan sekitar ..hahah..da macam polis plak aku rasa.. da siap mop rumah, edit2 sikit almari baju supaya nampak lebih comel..esok nak gosok baju plak..haishh..suri rumah tangga la katekan.!! cehh..

tadi aku g pasar malam, dekat je dengan uma aku ni..hemm..terasa mcm da tue je weh diri ni...mane idaknye, dulu kalau time g pasar malam..member2 sebaya je yang banyak terserempak...cuci2 mata tengok mamat ensem..ade yg familiar jumpe (terserempak jer)...pasar malam la salah satu tempat alternative untuk luaskan minda..hahaha..ayat bengong ni..huhuhu

tp sekarang...
aku rasa mcm g pasar malam yg jauh sgt dr uma aku..sebabnye, ramai sgt orang yg aku x pna jumpe..hahah..boleh plak mcm tu yer...senang cite, muke2 baru....dulu kanak2 je lagi aku tengok budak tu..bile jumpe aku time dlu selalu tegur "hai akak"..tp sekarang........hemm, da LELAKI la die..hahah..siot saja..siap ade awek iring kat sebelah..fuyoo!! bangge siot bawak awek..dengan awek yg rambut rebonding, ade poni kat depan, n wat layer sikit..sambil memegang erat jemari kekasihnya..
(Adegan terbiasa)

tengok capel2 skolah berjalan kt pasar malam..haishh..meluat je aku tengok..ke aku DENGKI???..hahha...
adakah zaman kegemilangan aku da tamat..??? gaya macam aku da tue sangat jer...kadang2 jalan pusing area kawasan uma ni, da x nampak da orang2 yg selalu aku terserempak dlu....
motif yg aku nak cite sebenarye ni ialah..
aku x sangke umo da berganjak ke angka 21..nak pk keje lagi, nak beli moto, kete lagi....
itu belum lagi kalau orang tanya...bile nak kawin ni??? pakwe dok mane??..aiiii.........x suke soalan mcm ni...
APE ADE HAL dengan soalan ni??..
nikmatilah hidup ini ...
jelajah la dulu dunia (byk duit leh ar cite)

satu nasihat yg aku xkan lupe :
CINTAI dulu Tuhanmu,
CINTAI dulu Rasulmu,
CINTAI dulu Ibu, bapamu..
baru lah kamu CINTAI lelaki bukan mahrammu..











p/s : taip dlm keadaan ngntok..



April 29, 2011

Tak Tau Tajuk

3T..
itulah tajuk entry ni..
aku penat sebenarnye ni..mate pun da ngantok...tp..xnak tdo lagi..
ape ye nak buat lepas ni...
KAWIN?.
jauh sekali dr target aku...
jangan bicara soal lelaki, ia menyakitkan...
jangan bicara soal cinta, kerana ia selalu mengecewakan..
bicara soal jodoh, kerana ia telah ditetapkan..
.
.
.
.
.
.
p/s : go away this feeling, aku x suke la...remember someone ..

Kejapnye DIPLOMA

assalamualaikum...
hari ini 28/4/2011 tamat la sudah secara separa rasmi aku bergelar pelajar diploma PSIS..
secara rasminye time konvo nanti ler..huhu..
kejap je rasenye, rase mcm baru ari tu aku isi upu ...dulu rase mcm lame lagi je nak habis, and x sabar2 nak habis..but now, uwaaaa...sedih nye...inysaAllah jejak kaki kt PSIS tu time konvo nnti je la kot..
da x dpt lepak2, gurau2, loya bruk, gado2 dgn dak kelas macam dulu lagi..sume tu hanya tinggal kenangan manis dalam diri aku..teringat mase mule2 nak apply tu..mak xtau pun aku apply...hhuh..
akhirnye aku berjaya jugak tamatkan diploma ni dengan usaha aku sendiri, mcm mane aku terpakse kerja dulu untuk smbung belajar ni..aku ingatkan dulu, aku da x dapat sambung blaja da....
alhamdulillah...... Allah lebih tau segalanya, berjaya jugak aku merasa jadi pelajar IPTA..niat hati untuk smbung belajar tu ade...tp mcm yg aku pernah cakap sebelum ni..belum masenye lagi..
banyak kenangan aku kat POLITEKNIK SULTAN IDRIS SHAH tu..
kalau nak cite kat sini..xde orang nak baca kot..hahahaha

April 27, 2011

Apa perasaan kalau blog korang DIREMOVE ..?

Assalamualaikum..

korang pernah alert x, follower korang?..and pernah x korang unfollowed blogger??...
agak2 nye kan..apa persaan korang kalau ade blogger yg da follow, then die unfollow balik..huhuh..
is it ok?...or touching?...

sbb aku rasa................someone was missing..
kite x boleh paksa orang follow kite kan..tp sy (cehh tbe2 sy)...sy follow korang sbb nak baca ape yg korang taip kt blog tu..bukan sebab nk balas follower, or nak korang follow sy......

itu je luahan wat mase ni...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
p/s : t.care to dak yg da blik uma tu, will miss u.. :p

Kata ganti diri dalam BLOG.....kau rasa???

assalamualaikum..

dalam blog cintareena ni, penulis menggelarkan dirinya "aku".....how about U??
:
:
:
:
:
:
itulah cite yg aku nak cite untuk entry ni..

mase mule2 aku wat blog ni, aku terpk gak nak gelar diri ape..dan akhirnya aku pn memutuskan untuk gelar "aku" jer...bukan ape, aku lebih selesa mcm itu...abg khalis dalam entry die pna ckap,if nk bg pembaca ingat kte, gelarkan penulis dengan nama sendiri...itu pn bgus jugak...
tp.....
bagi aku la kan, aku tersa diri ini manje bile menggelarkan diri dengan nama...hahaha..http://www.emocutez.com
kat uma memang la famili pnggil "ina" and aku pn gelar diri aku "ina" tp...kalau di luar rumah,
aku xleh nak pnggil diri mcm tu..terasa macam manje2, gedik2, and entah ler...(aku x cakap korang gedik ok)

perempuan manje yg peluk bear time tdo...ihihihi (that's not me)

itu pendapat aku la....
.
.
.
.
itu je nak cite .....heheheh

April 26, 2011

Boleh TERINGAT tp jangan MERATAPI


arghh...

macam sengal je aku rasa sekarang ni, cepat je jari nak cite kt blog ni...teringat kisah setahun lepas..errr..saat2, cinta putus di tengah jalan....mesti korang pna alami kan..huhuhu..20/5/2011 genap la setahun perpisahan kami...ermmm...so nice..wakakaka..



teringat die la plak sekarang ni, haishh...tp, syukurlah..air mata da x turun da macam dulu tu...just teringat..tp x bg effect pe pun, setahu aku ..kte boleh ingat perkara sedih, tp jangan meratapinya..itu yang dosa....setahun yang lalu, waktu exam macam ni..merupakan satu kenangan "pahit" kot bagi aku....alhamdulillah, selamat x effect kat result aku..kalau x, menyesal x sudah aku..

aku x sabar nak habiskan last paper aku ni...tinggalkan sume kenangan tentang aku n die kat PSIS ni...target aku final ni.. nak dapat AKJ (Anugerah Ketua Jabatan)..
insyaAllah...xde aral melintang, terserempak la kot dengan die time konvo tahun depan..huhuu

Aku rasa aku suka kau

assalamualaikum..

aku nak study sebenarnye ni..tp....entah ler..
blog ni untuk luahkan ape yang dirasakan???....huhuh..aku rasa aku suka "kau" la...
aku kenal "kau" sejak sem 1 lagi..tp, entah lah..aku kan pompuan..xkan aku nak luahkan dulu an...
cannot2...!!
stiap kali nampak "kau" aku suka .....tp, aku x nak layan sangat pun perasaan ni, "kau" pun macam player je ..hihihi....

aku main amik je dr cik google..

name penuh "kau" pun aku xtau..macam mane tu??..haishh...baru nak doa dalam solat..huhuh..
sorry la entry aku terjiwang plak malam ni...teringat "kau" la sekarang...kalau "kau" baca ni, and kalau "kau" terasa ......hehehe...bgus la jugak..hahhaha
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:

p/s : entry agak memboringkan..

April 25, 2011

Kisah dan Last paper

assalamualaikum.
late utk cite rasenye ..tp nak cite jugak..
kisahnye semalam..kiteorang dapat tau, ari ahad (24/4/10) ade gangguan elektrik kt asrama..so kteorang plan la nk out g sg besar lepaking kt kfc..ye ar..kn ade aircond kt sane tu..hahaha..itulah motif sebenarnye...ok, then pagi tu selamt bangun awal..awal pun dlam 10.30 la jugak...kire awal la tu bg kteorang..hahaha...but we still subuh ok,aku da agak mesti korang pk tu..
dalam kul 11 tu dengar lah bnyi bas, then time tu elektrik da xde...then, pk punye pk..decide la nak g sg besar, mcm yg dirancang..

yang bengangnye...ini kali kedua kami terkena, kali pertama masa ni, kteorang punye la awal siap..ingat nak naik bas kul 12..11.30 da terpacak kt "bus stop" tu..ye la takut kena tinggal bas..
tunggu pnye tunggu xde pun nampak bas tu..then, aku call la..
dan2 plak..."ari ahad bas sampai kul 11 jer"..

adoi...memang panas gile aku rase time tu..dengan cuaca yang memang selalunye panas, memang rase nk terbakar aku kt bus stop tu..
nak balik asrma, pun panas gak...nak naik prebet, mahal..mcm x mampu, nak pinjam moto dak kelas..hemm..mcm hampeh jer..

pastu..kteorang g la restoran kt depan poli ni...sambil2 tu masing2 pk mcm mana nk g sg besar ni...ye ar da terbayang2 plak kfc yang panas sampai menjilat jari tu..

ok gambar ni tipu,

ahhaha..sebelum sampai restoran tu, ade lagi kisah..aku terjumpe duit RM1..dengan duit tu kteorang amik la buat beli air..share 2 orang..aku dengan aishah je g....hohoh..sadis jer..haha

then, aku jumpe 1 no telefon ni, membe laki..die outsider...then, try la call nak pinjam moto...
hehehhe...pastu,, dapat...pe lagi..merempit la g sg besar tu..naik la kami b'2 moto EX5 wane biru..hehe..copy from google

lebih kurang macam ni la moto nye..

makan kfc..pastu lepaking kt BNo jap..beli mee udang..sedap gile wa cakap lu...hehe

sesape yg singgah ke sungai besar or sabak bernam, jangan lupe untuk singgah makan mee udang kt BNO..dengan udang die yg banyak, ade telur, n kuah yang pekat..emm..sedappppp...
the latest price RM5..
and..otw nak balik tu.. ade roblok pulak..mule2 aku comfident je ni nak jalan..maklum lah awak kn ade lesen, heeee..
pastu, da hampir sampai kt encik polis tu, baru aku teringat lesen aku kt wallet lagi satu (wallet byk sgt)..and pe lagi..aku x snggup terima risiko..ha..pe lagi.. u turn ar ...adoi, masuk la kt lorong2 yg x pernah dilalui...
aku redah jer, ..finally, lorong yg kiteorang lalu tu menembusi ke poli kiteorang..
fuhh..lega...
ahhahaha...
acctually kalau kt poli aku jarang bawak lesen keluar, ye ar...bukannye aku nk bawak moto or kete selalu kt sni..yg bawak just ic n atm card je..
moral of the story yg aku nak cite sebenarnye..lain kali simpan lesen sekali dengan ic..so that, bile nak amek ic,,lesen pn akan terbawa sekali..
wokehhh kawan...

khamis ni last paper..
Persoanality Development..
yahoo......
^_*




p/s : 1 keping gmbar pun kiteorang x amik on that day.............

April 21, 2011

JANGAN salahkah pertemuan!!

assalamualaikum..
da lame x update, nak kate bz sangat pun idak ler...xtau nk merepek ape..hehe...
hari ini fes day exam..2 paper da selamat dijawab..fuhh.lega..macam mana???..aku x nak cite...da lepas biarlah ia lepas..cehh!!..sorang2 student asrama ni punggah barang untuk check out dari asrama ni...errr, lagi 7 hari aku kat poli tercinta ni, dan lagi 7 hari je lagi aku akan bergelar pelajar diploma..sedih oooo....tadi ika n ain balik (roomate aishah n juli)..boleh plak kiteorang menangis..serius sedih do..insyaAllah xdapat jumpe dorang da...nak roger2 jumpe kt KL pun entah bile peluangnye...

orang kata :
setiap pertemuan pasti ada perpisahan, jangan salahkan pertemuan, dan jangan salahkan perpisahan, habis tu nak salahkan siapa??..hahaha..gurau je..
semua yang terjadi adalah pilihan kita (bak kata En Rizal) dan terjadi kerana takdir..
tadi ain n ika balik pun air mata aku da berlumba2 nak turun, hemm..apetah lagi nanti hari last exam kiteorang tu, lagi ler...arrrrhh...hujan di mata.. :((


April 17, 2011

Follower ke 50....



assalamualaikum..

segan plak nak wt entry ni..hehe..ye la mane idaknye, follower u all mesti da beratus2 kan...huuu..
lame sy tnggu kawan yg ke 50 ni..hehe...lame jugak kot nk menunggunye..hehe...thanks kpd sume yg sudi follow blog sy ni...

terima kasih..

Pic Kek Persahabatan

ok..now aku upload kn pic smalam..
tenet slow gile semalam..haishh...ade kisah tau before nk g sini...
macam ni..

kt poli aku ni ade disediakan bas untuk g pekan..every weekend should be ade la ..so, memandangkan kami pun xnk lame lepak sane, kmi pun amik la trip kul 2, sepatutnye memang ade bas..then tunggu punye tunggu, then.........xde pun bas datang..
then kawan aku ni pun call pk cik bas tu.. (selamat ade no die)..pastu kan...
yg bengangnye..."bas ari ni sampai kul 12 jer"...adoiyai..memang menyirap..da lah tahan lapar, maklumla, nak kosongkan perut makan kfc jaggi...nak patah balik bilik, macm segan jer...perut pun da bergendang lapar...err
then finally, kmi pun naik la prebet (kete sapu)....kalau ikutkan pihak poli x bg student nek prebet lagi..tp nak wat mcm mne...patutnye memang ade bas kul 2, tp xde plak....so, we have no choice la...

itulah kisahnye..huhuh.
enjoy lah the pic yah!!

potong same2..hihih



nampak bulat ye disitu..huhuh


ini je yg mampu aku upload kn..errr..tenet sangattt laju disini...

April 16, 2011

Kek Persahabatan

assalamualaikum..

today..eh2, da 12.08am, so semalam...aku n my fren kt poli ni, g ler wat celebration for our frenship, sem 2 dulu kami pernah wat, sem 3 praktikal...acctually ni mcm xtvt kami every sem la..huhuhu

sem 2 ari tu, kami g Homesty Sg Haji Dorani, kt sabak bernam, but for this sem kami wat kt kfc sg besar jer..sbbnye , xde transport nak g jauh2...

sorry aku xdpt nk upload any pic right now..nnti siang esok aku upload ok.. :(

Gadis makan durian tepi jalan!!

assalamualaikum...

kerana terasa amat boring dok asrma nih, jd semalam kami pun g ler jejalan kt sabak bernam tu,
then, nampak stu gerai durian ni, yg boleh makan kt situ gak.....so, pe lagi, check in kt sane jer la..hehehe..
see the pic je la ok..!!

:
:
:
:
:
:
:
.....................................................


sebelum


disebabkan b'3 jer, t'pakse la guna tangan sendiri amik gambar




self timer





selepas selamat dikerjakan..hehehe.

ok..bye..

April 15, 2011

Di pagi yg hening

jam laptop menunjukkan pukul 2.33 am..mata masih segar bugar, fikiran masih aktif dalam melayari internet..hahahha..
buku masih setia di sisi *jer ...err, bukalah pintu hati untuk baca si die di sisi tu...
im list kt fb tu 23 org masih sedar lagi..dorang pn x reti2 nk tido ...adoiyai..ni la penangan teknologi zaman sekarang...temanye, study sambil melayari internet...camni la lebih & kurang....huhuhu

April 14, 2011

Header Kanak2??

assalamualaikum..

knp la kalau dok asrma ni, susah sgt nak baca buku, yang paling aku rajin ialah ------> bukak fb n blog ni ..errr..
ok2, motif aku sebenarnye nk cite pasal header blog aku ni...tbe2 aku rase header ni macam kanak2 riang pulak ..haishh..21 years old already!!..kwn aku pun da ade 2 anak, so header ni macam budak sekolah menengah jerrrr....kalau org first time tengok blog aku ni, mesti die ingt blog dak sekolah..(ok aku nampak muda :p )

ok, I will change it..but, not now la..lepas aku habis exam..itu juga bermaksud secara separuh rasmi aku habis belajar,hehe..
kalau rasmi sepenuhnye when I got my result n x repeat ape2, ha!! tu baru secara rasmi I finish my Diploma..
nak sambung degree la..tp, macam x berkesempatan je ..mybe in the future kot...I love study, and I love money too...hahaha...there's something yg menghalang aku for further study, emm..xpe2..Allah knows better than me.

Kenapa Ingat Lagi??

aiseyman....
ni kes mimpi die smalam ar ni...heaven ar mimpi tu...
aku xnak cite lebih2 ...sorry..
since that day, selalu ingat die..errrr ni yg x bape suke ni..hhiihih..
macam ni la kalau gegurl yg x de bf, mesti ade someone yg di admire kan..ahahha
suke tengok muke..ok, ye..die ensem..!!! ..errrr...
OMG...go away this feeling

Ustaz aku pna ckp..kalau kite suke org tu..sebut name penuh die (berbinkan ibu) dalam doa, doa lah semoga die pandang anda, atau nak advance lagi jadi suami anda.
inilah cara islam k..bukan pakai bomoh2, minyak bagai tu..ishh!! tu x natural...kalau awk xdapat die, itu bermakna die x LAYAK untuk awk..heheh..(nape awk2 ni? )


koleksi lelaki ensem yg aku suke kt google.
.hihihiih


jgn tengok lame2..hihi

dari dulu die mmg ensem

and muke Faizal ni mengingatkan aku kt "die"



p/s : terjiwang plak pagi2 ni..

April 13, 2011

EXAM je tau!!

assalamualaikum..

currently, da kat my love poli..huhuu..awal plak sampai tadi..kul 1..haishh..
terawal plak coz, takut sesat jalan..maklumlah aku ni dok je KL *KL la sangat*..tp hentian duta pun xtau kat mana, puas aku memahami google maps tu semalam..errr..
tq cik google..heheh

so I have only 5 days before my final exam..errr..
and 2 weeks before I finish my study..horrayy!!..aminnn..
mood exam da sampai da,hihi..kalau kat uma ntah kenapa la..mood tu 50/50..haishh!!
lega jugak lah tengok PB (penilaian berterusan)..kalau dak U panggil k-remarks..lega sikit la..
ape2 pun final ni kena wat yg sangat terbaeekkkk!!...
huhhh....

*untung la u all yang da habis stdy tu..hihiih

April 12, 2011

Aduhai laki nangis

assalamualaikum.

tajuk n3 ni gara2 tengok cite kejora n bintang td tu la..haissh..hensem plak hero die nangis..ape ntah name die.."..... wong" name hujung je aku tau..hahaha..
memang susah la nak jmpe lelaki menangis..


dan kalau dorang nangis sbb perempuan.................
so sweet..kihkihkihkih

April 11, 2011

Suka Duka Student DSK July 2009 (Part 2)

Pertama kali kau & aku duduk di kerusi peperiksaan...
debarannya hanya hati yg tahu,

ketika pensel & pen di jari, hanya 1 doa yg terucap, .. semoga aku tidak mengulangi subjek ini..
tahniah!!! kau & aku berjaya utk melepasi r
intangan itu..
tp sayang....
masih ada yg terpaksa berjuang lagi utk ITU...
nasihat kau padanya " nk wat mcm mne wehh, stand
ard kot dsk repeat2 ni"...

langkah demi langkah kau teruskan,
kini, kau & aku pergi pula meng " L.I " kannya...
gembira, suka..kerana ...
bayang2 SETIAUSAHA itu telah berada di ingatan kau...
barangkali cita2 kau makin TERlihat, sudah terbayang mana2 CEO utk jadi bos kau!!!
.............

pernah kau teringat di mana sukanya, di mana dukanya perjalanan ini??..
suka tika kau bergaya memperagakan "heels" baru yg kau beli..d
an lalu kawan berkata,
"tingginye..beli katne
?......"

aku yakin, stiap sem kau beli heels baru kn?..

bila ada kawan bertanya .. "wei, baju baru ke? xpernah nampak pun? "..
prihatin sungguh kawan kau...
suka bila kawan kau cakap.. " mcm mana kau pkai eyeshadow dua kale?. kau guna foundation ke? ... eye liner liquid eh? "..
...
kau bangga, sebab dari situ da nampak ade kawan memerhatikan solekan kau...
hati kecilmu pasti tersenyum ...
......
lalu dimana dukanya???.
..

disini ...
saat baju batik yang dipilih mencurigakan hatimu...
menimbulkan tanda soal di fikiranmu..
di sini..ada air mata yg mengalir...ada hati yg terguris...
ada perasaan yg tercalar...
inilah baju batik kami..

disini...
saat kau memerli antara satu sama lain...
ketika sindiran menjadi perbualan..
masihkah kau ingat???
meski aku x pasti..tp aku yakin kau & dia, masih ada
yg belum terlaksana..

disini..
saat ketidakpuasan berada
di hatimu..
hati kecilmu meronta utk meluahkan..
lalu..kau lontarkan......dan...
ada lagi hati tercalar pada ketika itu....

lalu fikirlah...apa lagi telah kau lakukan dalam perjalanan ini...

kau mewarnai perjalanan ini
.......................

p/s : nantikan episod akhir...

April 9, 2011

Suka Duka Student DSK July 2009 (Part 1)

assalamualaikum...
bace ikut nada sajak ok..heheh

Di sini aku ingin meng "refresh" kn kembali ingatan kau selama bergelar
Pelajar DSK PSIS..
pada mula kite mengenali apa nama kau, apa namaku, tempat tinggal kau,...
saat pertama kali aku masuk ke kelas, aku terpaku kerana ramai sungguh pelajar2 yg cantik dalam kelas aku...
inilah tanggapan pertama kali aku melihat kau..ya!! inilah kejujuranku...
ya!! kau cantik DSK...
mungkin kita kecewa krn hanya 5 jejaka dalam kelas kita pada ketika itu...
alaaaa!! rungut hatimu !!!

sem 1 : sume pkai tdung bawal jer..huhuh

hari berganti hari, kau & aku mula mengenali apa itu Trengkas,Shorthand & Typing..
saat Pn Juwita atau Cik Wahida berkata .......
"ok, gurisan ni guris 250 kali"
demm!!..pantas hatimu berkata2..
mungkin t'detik, salahkah pilihan yg aku pilih ini???
hanya hati yg b'kata2..kau & aku masih menjalankan tugasan seperti biasa
assingment dihantar tepat pada masanya..
bertungkus lumus menyiapkannya sehingga lewat 5 pagi...
berjalan tengah malam sekitar aras 4 blok B2...

kelihatan lampu2 masih lagi dibuka..
itu menandakan...Puteri DSK masih lagi berjaga menyiapkan gurisannya..
mungkin tercalar jemarimu, menitis air matamu menyiapkannya..
namun, itulah yg dirindui pada saat ini..



bulan berganti bulan, dan kita kehilangan seorang jejaka, barangkali dia putus asa utk b'gelar pelajar DSK...
kau & aku masih teguh bertahan, menerima segala tugasan dengan hati terbuka,
menghabiskan satu kotak pensel 2B tanpa segan silu...
ya!! itu yg aku rindu saat ini..


p/s ; nantikan sambungannya..

April 5, 2011

Bahang Dinner JP

ok..dua2 "comel"..



ok..hari itu aku ade cite sikit kan pasal dinner jabatan aku ni..
ini adalah majlis yang besar untuk jabatan kami..every sem, kteorang mmg akan adakan dinner ni..
sape yg uruskan???..

ofkos la student sem akhir..dan turut bersama juga student sem 3..ok, xmo cite panjang2..
tajuk dinner sem ni ialah Sweet Candy & Glomorous...
memang sweet, ..
aku dapat peluang jadi pengacara malam tu..acctually, memang plan awal..aku mintak jd MC but..
..
all of sudden, penasihat suruh tukar org..so, agk kecewa sebenarnye....MC ade 4 org..2 mc formal and 2 lgi MC x formal..ini pun last minit baru jd..sehari b4 dinner tu, pengacara yg sepatutnye jd tu, ade prob sikit...kebetulan pulak , yg incharge MC ni adlah group aku, so...decide pnye decide ..AJK group aku mintak la ak jd MC..malu tp mahu do aku time ni..gle ar..
...................
this is my partner Rizal..

nerves sgt sebenarnye..time rehearsal..aku agk 'out' disitu..sbb aku ni pengacara x formal so...x perlu la nk ayat skema sgt kan..hehhe..

ni je make-up yg mampu aku touch up kt muke aku
setengah jam jugak la nk siapkan..

then..alhamdulillah...aku rse malam tu aku da cube sangat wat yg terbaik for my first time ....
bergandingan plak dengan lelaki "ensem"...memang xla kan...haishh...
ianya menambahkan lagi keyakinan aku utk capai cita2 aku nak jadi pengacara ..hahah..
yes...dr dulu lgi cita2 ni...aku akan cube futher stdy untuk aku tambahkan lagi ilmu..

bile aku da lapar...hehe
..........

really miss the moment....

Sekia & Zamir
Pengacara Majlis atas pentas..

ni la wajah2 pengacara malam tu..
..
thanks guys..for the sweet moment..
There was an error in this gadget

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^