Thanks sebab tekan ini.. :))

CUBA LAH CLICK..!!

January 10, 2012

nak CANTIK kena RAJIN

selamat malam...

biase kan....kite dgr ayat mcm tajuk entry aku tu......KALAU NAK CANTIK @ SIHAT KENA RAJIN.....abaikan dlu kalau anda dah memang cntik..heheh......
kite (ke aku) selalu ckp..."aku mlas ar nk pakai bende alah tu"...

aku cakap mcm ni sebabnye......Ms J bertapak plak kt pp aku ni....adoi...bnci2.....aku suke beli produk2 kecantikan ni...tp masalahnye, malas sgt nak pakai.....alasan aku = nak cepat, x sempat pakai.......

utk pengetahuan sume kisahati seorg pmpuan yg kelam kabut tau....jdnye kalau nk kuar mne2 tu, msti nak "rushing"......dulu mase aku free hair, alasan aku x pakai tdung ialah sbb "x sempat nk pakai tudung"...bodoh gile bile ingat balik..hahahhah

dr start kje lagi , aku plan nak wat "facial" every month .....but, sampai ke hari ini x buat2 pun lagi.......hempah lesung batu tul aku ni.....kalau nk kuar jejalan pn, mlas nak make up lebih2, kdg2 teringin gak lilit2 selendang mcm ala2 najwa latiff tu, tp..............adoi, malasnye...heheh.....so, aku mmg akan beli tudung syria je, senang....sarung terus...

hemm....knp la bab2 mcm ni aku malas, nak pakai losyen pn malas tauk....!!!! errrrrr...

ok, sekian...

No comments:

There was an error in this gadget

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^