Thanks sebab tekan ini.. :))

December 24, 2011

REMOVE LAH KALAU SAKIT HATI

asal clesh je...mesti nak remove je si dia tu kan?????.....asal skit hati je..msti romove orang tu dr frenlist kt mukabuku....

kenapa eh mcm tu?????.....org sllu nasihatkan aku mcm tu....."remove je lah die"......
oooh....tp aku bukan mcm tu.......aku ni profesional.....walaupun anda2 sume dah sakitkan hati sy....
sy xkan remove ........

ok..tetibe nk gelar dri sy plak kt entry ni..hehhe....
sy wat blog ni pn......sbb sakit hati yg sy rase....thats y blog ni tercipta....kalau x kerana anda2 yg dah skitkan hati sy tu....blog ni xkan tercipta....terima kasih!!!

mase mule2 sy wat blog ni......awk komen and tnye kt sy........"awk ckp psal sy ke tu? ".......
sndiri mau ingat la awk.......blog ni tempat sy cite psal awk, dan psal awk.....!!!! penat dah ckp direct....so, biarlah blog ni jd orang tengah....

ok..brbalik pda remove fren tu.....ade org mcm tu kan??..terus remove si dia.......konon x nak sakit hati tgk wall, pic2 die....x snggup katanya........

ni pengalaman aku lah untuk perempuan di luar sana........

mule2 mmg sakit hati tau.....tgk wall die, tgk pic2 die.....rse nk hentak je lptop ni, ye ar....tgk kt lptop kn....

kalau kau rase nk nangis time tgk wall die tu.....nangis je......xde orang tau......menangis tu terapi okeh...

tp lame2....hati kita akan ok........percaya lah mse akan mengubah segalanya.....dlu aku pn ingatkan xleh lupe die, xleh trime org len, xleh go on lah kononnye....tp percayelah....ini mmg gejala2 kecewa.....one day, everything gonna be OK..

pstu korang wat la blog mcm aku nih......marah je kt sni.....luahkan segalanya kt sni.......

inysaAllah...sesakit mane pun hati.....one day, ianya pasti hilang.....
and lagi stu nk btau....

belajar menaip laju dlu....supaya senang.....time marah tu, leh taip laju2....
xyah tgk keyboard....baru "feel" tu smpai.....hahhaha

satu lagi nk pesan pd perempuan.....kalau rse jeles pn, jgn nk cri gdo plak dgn pihak ketiga.....aku tau, ade pmpuan ....suke serang pmpuan lain...ye la....mybe kau rase, pmpuan tu dah amik "die" dr kau.....tlong jgn wt kje bodoh mcm ni.....sgt memalukan ok!!

ok la tu...die tinggalkan kau, sbb nk pergi ke perempuan lain.........jgn die prgi kt laki lain sudah....
ha....yg ni bru kau leh serang..... :))

jgn risau......nnt lame2 perasaan tu akan hilang jugak.......tp kau jgn terkejut plak....tbe2 ex kau komen kt blog kau....hhehehe

mcm aku lah.....tbe2 ari tu awk komen....speechless jdnye.......pjg jugak awk komen.....thanks droup ur comment.... :))

ok....sekian..



No comments:

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^