Thanks sebab tekan ini.. :))

CUBA LAH CLICK..!!

December 21, 2011

Share la dgn MAK

nak share ape ye?????

siapa kt sni suke story mory dgn mak....especially about "CINTA"..??..hehhe...ade org, mmg xde nk cite dgn mak psl BF dorang...snyap je....ade org , memang jd kan mak die tmpat luahan prasaan bile gdo dgn BF....

aku pn sejak abis skolah je bru brani cite psal BF2 dgn mak aku...tu pn bile aku rse , aku mmg suke betul2 lelaki tu...baru cite...kalau x ....mmg aku snyap je...tp kalau nk jmpe someone "lelaki" slalunye mmg aku btau dlu la...

and mak aku selalu ckp...aku kalau da jmpe someone tu, then lps tu hbungan tu msti xde ape2 dah....hiihih...ble pk balik...betul jugak...hahhaha...

kdg2 tu kalau ade lelaki yg aku minat tu, aku cite gk dgn mak aku.....lelaki ni mcm ni, mcm tu....konon bg hint la tu...anak die ni syok kt lelaki tu..hehhe...
and ade skali tu aku nangis sbb "lelaki", and time tu mak aku pujuk ...huhuhu...sgt tacing okeh time tu...

tp kalau aku nangis snyap2 tuh, then ble mak aku prasan..."kau nangis ke"...aku ckp lah x....
itu tndanya....aku "salah nangis" utk lelaki tu..hehhe..faham ke ??? wt2 faham je la ye..

ekceli...hati aku mmg terdetik skrg ni....emmm, tp malas nk layan sgt.....nnt melarat plak....huhuh..

No comments:

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^