Thanks sebab tekan ini.. :))

December 27, 2011

LAJUNYA TAIP SMS

tau x ape kepakaran budak2 remaja zaman skrg??...
rsenye bukan remaja je.....org dewasa pn dah ade dah kepakaran ni...huhuh...
well!! aku nk cite psal kelajuan taip msg/sms ni....

dulu before aku ade handphone ..time skolah rendah dlu la...
aku "jakon" la jugak..bile tgk ade mmbe taip sms x tgk keypad...
pergghhh......hebakkkk siot!! time tu rase mcm kagum ar tgk die...
sambil ckp, smbil taip sms..

but now.....huhuh.....boleh je nk lawan taip sms dgn aku...
tgk spe lagi cepat taip..hhehehe...
tp kn...skrg ni....aku rse sume org mcm tu....
means sume org tu, mksud aku sume dak remaja mcm tu...

dah khatam da keypad hndphone ni....
mate ke lain, tp jari laju je taip sms...huhuh
ianya dah jadi perkara biase dah kn skrg...

kalau taip tgk keypad mungkin org rse "pelik" sikit la...
nk wat mcm mne......
tknologi makin canggih.....
manusia pn makin canggih...hahhahah



No comments:

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^