Thanks sebab tekan ini.. :))

December 4, 2011

JOM kawin ramai-ramai





assalamualaikum...

macam biase kot.....hujung miggu mcm ni kurang cite utk dipostkan..huhu...
lebih suke, tgk tv...then bile mlam, kul 8.00pm start golek2 atas tilam ...pstu trus....zzzzzzzzzzzzz..bgn pagi pning pale...sbb lame sgt "pengsan"..hehhe...

well!! aku bru balik dr kenduri kawin..musim cuti sekolah = musim kawin??..ape kena mengena ek???..

da lame rsenye x g knduri kawin...scare jjurnye, aku antara org yg mlas nk knduri kwin ni..sllunye, mak n ayah aku je yg g....nnt kang kalau ditakdirkan aku kwin, org plak mlas nk knduri aku...amekk kau!!!!

bukan ape....nnti aku jeles plak tgk pngantin tu...hahahahaha..bole x mcm ni???..huhuu
da jdi kebiasaan kot, bile g knduri kawin je, msti ade pengkiritk bebas....
ade je yg kurang majlis tu.....aku x suke btol dgn p'kritik2 mcm tu....

suke ati dorang la nk wt mjlis mcm mne pun..bsar ke idak sesebuah mjlis tu, ape yg psti that was a precious moment for the couple...the day that will be a history for their life....
and the more precious moment is the first night that they will remember till the end...hahhahah...siot !!!!

tp ape yg aku perasan, kalau g knduri2 kwin ni...budak2 remaja, msti nk "bajek2" cun..hhehehe....ke aku je yg pasan??....
ye la mane tau, tetibe jmpe jodoh ke kt knduri tu...cehhh!!

tgk je la pic ni..





get ready to go.. :p

2 comments:

wahida said...

aku pun pelik kenapa kalau kita buat kenduri je, ada je org nak kritik kenduri kita tu...adoi la...suka hati kita la nak buat majlis mcm mana kan...huhu...

Reena said...

x sah kalau kritik kot...hehhehe :)

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^