Thanks sebab tekan ini.. :))

CUBA LAH CLICK..!!

December 8, 2011

OMBAK RINDU :(






assalamualaikum...

dah 2 hari x menaip kt sni... tu je nk ckp..

ari selasa ari tu aku g tgk OMBAK RINDU...actually xde feel lngsung pn nk tgk ...aku pna bca novel tu..tp siyes lupe, yg aku tau novel tu mmg awesome..

mule2 mmg nk wt "kje gile" , blik kje trus g tgk wayang sorang2....n balik mstilah malam kn, aku x kisah da balik malam time tu...jnji dpt tgk..

..org kata, cite tu sdh, mengalir air mata la bagai...sbbkan, mood aku pn tengah mood "ombak rindu" gak..jd...niat aku nk tgk sorang2, supaya leh la nangis puas2....hehe..tnpa segan silu..ye la , kalau aku nangis kt wayang tu pn bukan org knal aku ..

call mak, bgtau niat "gile" aku ni...memule mak xbg...sbb, nnti balik malam...well!! pjuk2 trus bg...heheh..

tpat 5.30pm aku kuar ofis...then, g la wayang tu...dkat je dgn tmpat kje aku....bile tgk timing die..ade kul 7.10pm, and 9.20pm....kalau aku period, aku da amik da kul 7.10 tu...tp pk nk solat mghrib lg..xjdi la...

call mak lg...btau nak amik wyang kul 9.20pm...mak da mule mrh , ye la.....gile, !! mau kul 12 aku balik ...dah la sorang2....jd...aku pn tnye la adik aku, die pn kate ok nk follow..so, aku trus la beli 2 tiket OMBAK RINDU...

sementara tggu nk msuk tu, lpak dlu kt dpan wyang tu...pstu, aku tgk org yg baru kuar tgk ombak rindu tu, rmai plak yg mata bengkak la, kesat2 air mta la......aku pn pk, ishh!! btul ke cite tu mmg buat org nangis???..siyes !!! majoriti PEREMPUAN yg kuar dr wyang tu kesat2 air mata..

aku mmg da get ready utk nangis ok!!! heheheh..
then..bermulalah wayang....
.
.
.
.
.
.

pendapat KISAHATI????



katil kt luar ni wt aku plik plak....xde privacy.. hehhe


kalau suami aku berlakon mcm ni..errrrr...nangis guling2 aku rse...


peluk handbeg!! sgt romantik okeh....uwaaaaaa..

ni pun pluk handbeg gak..sgt sweet!!


- cite die mmg best!!!
- sedikit jeles bile org bujang tgk...
- boleh menganggu "jiwa" lelaki.. (jujur ni)
- budak2 x elok tgk...

time ni fikiran da terbang tinggi....wish one day will be like this...hehehe


yg paling bes aku rse ialah time...
izzah mintak hariz nikah dgn die...supaya boleh la jadi "halal".....xde la die rse srba salah bile.................!!!
antara skrip yg izzah cakap,
"tolong encik, nikahi saya, sy xkan minta hak seperti isteri lain"....



tp.....

cite tu langsung x membuatkan aku nangis...aku expect aku akn nangis...tp tidak!!! siyes....xde rse sedih plak aku tgk....baru feeling nk nangis...haissshhh!!! :p



ok..sekian

No comments:

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^