Thanks sebab tekan ini.. :))

CUBA LAH CLICK..!!

December 12, 2011

Kasut dan perempuan

Assalamualaikum....

ari ni selangor CUTI.....hehhe..
so...kisahati pn bercuti la hari ini....pagi2 td g hospital, HKL, adik aku yg no 3 tu dah berbulan selesema, kejap elok, pstu selesema balik....so td baru sempat g hospital....

disebabkan aku ni fes time bwak kete g HKL...agak menyirap plak aku rse....sbb,nk senang parking kena keluar dr kwsan hspital....mule2 aku pn dok la pusing2 HKL tu, cari parking...last2nye....parking kt luar jugak....jauh kot nak jlan....sabor je ler....

kt atas ni baru intro je....huuh...
ari ni cite pasal kasut plak.......kalau dah jantinanya perempuan, msti koleksi kasut tu boleh wat mini kedai kasut.....paling kurang pun msti ade 5 pasang kasut, itu baru stok "heels" je...x cmpur lg selipar, sport shoe..sandal bagai tu (x same ke dgn selipar) heheh...

kenapa ek pmpuan suke beli kasut??..
kononnye jwpnnye ...snang nk match dgn baju....macam tu lah lebih kurang...hehhe..

mcm kt uma aku ni....adk bradik sume pmpuan...yg bongsu bru drjah 4 tu je pn berpasang2 jugak la ksut die...blum cmpur dgn kkak die yg 3 org ni....klau selipar tu x ssun elok2 kt pintu...dah upe knduri dah nampak....

kdg2 rase best plak....tgk kasut kte berderet je...heheh...
kalau g mall tu....lalu dpn kedai ksut msti nk masuk..kalau x beli pn, try pn jadilah.....
nk wat mcm mne ...pmpuan kn ade 9 nafsu.. :p

2 comments:

KhaiRin said...

sm la kite...tp kalu kasut yg mahal bese nyer jd muzium je kt umah tu hehehe

Reena said...

syg nk pakai kn...heheheh

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^