Thanks sebab tekan ini.. :))

CUBA LAH CLICK..!!

December 14, 2011

OK je kalau nak

mcm ntah pape ntah tajuk entry aku .....aahhh.. xkisah la.....
hemm..kdg2 kte ni.....boleh jd lebih dr satu watak....ala2 pelakon gitu....tp ni real punye....

pic ni pn lakonan gak .. :p

mcm aku ...aku pn cm tu...bak kate orang, masuk kandang kambing mengembek,
masuk kandang lembu....meng ape ek???...lupe lak ..!! bukanlah mcm lalang...tp its more kpd profesionalisme....cehh!!!

alaa...pic kabur plak..xdpt tgk jelas ke "cun" an dorang.... :p

kalau time lpak dgn gegurl bujang n remaja...memanjang cite psal pkwe je..."pkwe aku beli kete baru, pkwe aku baru bg cincin, pakwe aku x angkat call plak, mencik2.....bla bla bla bla..." sedar atau x..pmpuan suke cite psal kehebatan pkwe dorang....


klau lepak dgn wanita2 yg dah kwin....ni lg "advance".....suke naww cite geli2....kang kalau kite layan, ckp kte gatal...ini bukan gatal...ni terlebih info namenya kak..heheh...
klau kte diam je, dorang ckp "kau budak2 lagi" plak......ape pn x bleh..

klau lepak dgn muslimah2, ........huhuhu...time ni pk akhirat je.....rase time ni nak berlumba2 wat amal ibadat..xdo dah cintan2, xdo dah "jiwa2" ni. ....alhamdulillah.....

sbb tu org kpd org sllu nasihat...kite kena pndai plih kawan, nak jd baik kwn la dgn org yg baik....sbb sedikit sebanyak perangai kwn tu, kite akn terikut2......

kalau korang rse aku "baik", tau x sbb ape...??
sbb aku dikelilingi oleh kwn2 yg baik... cehhh!!!.....

aku pn boleh je ok sebenarnye......tp tu la..jgn tnye aku mengenai "ksh syg" aku....kang mule la bergenang air kt mata...aku pn x faham knp...ini yg paling fail dlm hdup kisahati nih...hampeh btul..!!



No comments:

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^