Thanks sebab tekan ini.. :))

CUBA LAH CLICK..!!

March 7, 2012

Saya x bosan..cuma banyak masa lapang je

selamat malam u alls....

aku sebenarnye x suka cakap "aku bosan"...sbb aku rase sgt bodoh bila ckp ayat ni.....
"bosan2 g la mengaji wehh"


jadi..kite jgn guna istilah bosan...haahha ..apakah ko ni!!!!!...hujan u alls sekarang ni...sejuk.....
aku tengah "penghak" bertweet2 ni.....aku nk letak link twitter dalam ni...tp x reti lagi...bukannye xleh belajar.. cuma belum ade mase lg..wehh!! byk betul alasan kau..

aku x letak link facebook sbb...........aku punya "add friend"....aku x layak nak wat like2 bagai...sob sob sob....kalau aku ckp knp x bg je link FB, nnti korang annoying dgn alasan aku...jadi, baik aku diam je.....*bajek hot siot..

buat masa ini

aku letak sini ye link twitter aku......

@reenasani

sekian...


2 comments:

Adzrien Shoppe said...

perghh... bosan tu biasa yang. kak liza suka main game dgn anak2 ni ha.. dah mcm budak2 je ye.

Reena said...

bes pe...main dgn anak2....tu yg teringin nk ade anak ni..hahahha

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^