Thanks sebab tekan ini.. :))

March 21, 2012

Cisss!!!...x diculik..tapi melarikan diri!! | APAKAH??

tonite I'm very dispointed after I knew, Fatiha tu sebenarnye bukan DICULIK..tapi..MELARIKAN DIRI...cuma bezanya..die upah orang utk culik dia...YA ALLAH...

u know what...satu Malaysia were very2 sorry to ur family...macam yang aku pernah cite sebelum ni, mase aku dengar hotfm pagi tu....ade pemanggil tu MENANGIS ok..sambil merayu kpd sesape yg menculik Fatiha tu supaya jangan die diapa-apakan.....seriusly....air mata aku pun mengalir jugak time tu....

we were thinking, apa akan jadi dengan "budak" tu......and tonite...aku and kita semua dikejutkan dengan berita, Fatiha tu sebenarnye nak larikan diri atau kata lainnye nak lari dari rumah...dan ditolong oleh KEKASIH dia.....

YA ALLAH ....permainan ape ni wehh!!!!......adoiyai...serius aku "terkilan" kes2 "terpencil" mcm ni...haishh

3 comments:

KhaiRin : anies said...

kalu dia adik akk, da lama akk sekel kepala dia smpi botak!

Noor said...

awat yang gedik sangat sampai nak lari rumah? nanti dah susah baru nak ingat keluarga..

Reena said...

tau la xpe kak...haishh...bf umo 26 plak tu...22 sengal..hehmm

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^