Thanks sebab tekan ini.. :))

CUBA LAH CLICK..!!

March 25, 2012

Tolong buatkan templates blog untuk saya!!

Assalamualaikum...

selamat hari ahad...aku dah fed up edit2 templates aku ni..tapi x jugak cantik2, yang paling bengang sekali....x berubah langsung....xtau la mane silap nya....bengang dowh.....

hari itu aku ade terbaca kat satu blog ni yg leh watkan templates dengan harga yg murah....kalau x silap aku around RM 10 kot....aku pun lupa...tp aku lupa la blog sape ntah.....aku nak mintak khidmat die....

sesiapa yang terbaca ni and sudi wat kan templates untuk saya please let me know.....kepada tuan blog yg terasa saya bercakap pasal die....pliz help me..
huhuhuh..

sekian..

1 comment:

Liza Abu Bakar said...

kak liza ni sendiri bikin je.. contoh buat utk kakak sendiri di blog dia http://beautyfarmasi.blogspot.com/

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^