Thanks sebab tekan ini.. :))

March 16, 2012

Hat Yai , Thailand...selamat x???

selamat petang u alls..

company aku yg kecik ni akan wat trip ke Hat Yai, Thailand...dekat je la pn...yg aku wondering sekarang ni??.selamat x kt sane.....huhh...ekceli tahun lepas dorang da wat da sekali g sini...tp aku x join pun...sebabnye..takut ade bom2 bagai tu...huhhh

and this year wat lg, kt tempat yg same lak tu...tarikh da nak dekat dah ...hujung bulan ni....jadi aku fikir2, mcam nak g je...dah la tahun lepas aku x g...utk pengetahuan sume...free je pergi ni..sume bos aku bayar...pasport, tambang, hotel, duit poket....ye la..kteorang pn bape kerat je pn..hehehhe

tp................aku masih x comfirm lg...alasan bos aku g thailand sbb bole shopping murah2 kt sane...huhuh.....dan "ongkosnye" murah!!! klau g bandung or bali..nak kena naik flight lg..mahal..klau g Korea, lagi la...heheh...hemm....hati aku kuat utk nak pergi this time.....

so...tunggu je la ape keputusan aku nanti.. nanti aku akan tepekkan kat sini..

3 comments:

Yana said...

wahhh...bestnye dpt gi jln2...

Mama Ema said...

pergi rugi tak pergi..INSYAALLAH tak ada apa yang berlaku

Reena said...

ni yg menguatkan lg "nafsu" nk g nih..hehe

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^