Thanks sebab tekan ini.. :))

CUBA LAH CLICK..!!

March 25, 2012

Semangat nak berblog xde??

hye.....

berjam-jam aku dok depan lappy ni ...dok tukar2 templates....aku akui, aku ni x pandai mane bab2 setting blog ni....tau taip je..huhuhh....mase korang baca entry ni...aku xtau la macam mane rupa blog aku ni time korang tengok...selagi templates x sesuai dengan mata aku...selagi tu la aku akan dok tukar2...hmm

bile templates x cantik, semangat nak taip pun xde pulak...adoiyai.....bosan2!!! gerammm....dulu ade satu templates yang cantik bg aku la...pastu aku tukar, sebab da bosan...huhhh...grrr...aku masih geram ni..



seharian ni aku dok umah je..malas nak kuar..eh!! x nak kuar..sebab da "hujung bulan" kn...hehehe....dompet pun makin kosong....hihihi...

sekian..

1 comment:

Liza Abu Bakar said...

tak pe... kalau takde semangat tu biarkan reda dulu jgn paksa2 nanti stress bila ada semangat, boleh le menaip entry.

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^