Thanks sebab tekan ini.. :))

March 12, 2012

3 movie DONE!!

assalamualaikum...

Morning Monday Blues!! aku ni nak kata kaki wayang tu xla...cuma aku "alert" la jugak dgn cite2 baru ...nak2 plak bile orang ckp cite tu best, cite ni best..lg la nak menaikkan nafsu aku g tengok..hahahah...

minggu lepas aku with my bff, kuar tengok wayang...3 org je..aku , ijan, n yati...mule2 dorang nk tgk cite "Cinta Kura-Kura"...tp aku nk tgk cite lain...pujuk punye pujuk...dorang pn agree dgn aku....1 lwn 2...haha...thank u alls... :)) nk tgk Adnan Sempit 2...tp ijan da tgk plak...huhuh

Finally...we choose

this :

see ...ONLY IN THEATRES... :))


cite ni 18sx tau...so adik2 sekolah, xleh la nk nengok..huhuh...rasenye x sia2 aku pujuk dorang tengok cite ni...coz cite die best,lawak, aksi n romantik gitu..hahahh...n hero die pun ensem nok!! tp ntah knp kt pic ni x bape ensem plak...tp dalam movie tu mmg ensem..huahuahua..

aku mlas nk cite synopsis die...tp mmg best la ...so, next movie....mmg dr bulan lepas adik aku ajk kuar tgk wyang..then, bru sabtu yg baru lepas ni 10/3/12 dapat hang out....kuar berdua je dgn adik aku no 3...this time tengok ini :


cite die mmg superb la...biasela kn orang putih...cite nk gempak je...rasenye cite ni diadaptasi dari buku... x rugi la tengok..huhuh...aku tengok yg biase je, idak ler 3d...huhuhu

and last..



disebabkan cite ni da kuar kt Astro First..so xdapat la aku nk tengok kt wayang...then, semalam....aku pn first time la langgan Astro First utk tgk cite ni, ye la ..org sibuk ckp best2, lebih lawak la bagai..so, haruslah aku pn tgk..heheh...selpas bertweet2 dgn Mira...maka, dapat lah aku tengok Adnan Sempit ni....and mcm biase la..bila orang sibuk menghebahkan ke "best" an cite ni..so, bile aku tengok....aku rse mcm huhhh!!!! biase je..sbb ade Sam kot or sbb ade perkataan "lu" , "der" org ckp best...huhuh..tp bg aku....biase je...just for fun.. :))

ok...itu je lah...

lagi2...cite ape lg best???...huhu

No comments:

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^