Thanks sebab tekan ini.. :))

CUBA LAH CLICK..!!

December 1, 2011

kalau LELAKI ok je..

sudah jadi kebiasaan bg perempuan berfikiran mcm ni....x sume, kebanyakannye..

1 : kalau perempuan buat status cintan jiwang2,
= ishhh...baru capel, da emosi lebih2 plak....

2 : kalau LELAKI buat status cinta jiwang2,
= msti die syg gile kt awek die ni, ssh nk jmpe laki mcm ni..

3 : kalau perempuan b'gmbar "panas" dgn lelaki,
= xde maruah ke pompuan ni..da mcm ****** ....

4 : kalau LELAKI b'gmbar "panas" dgn perempuan,
= dah pmpuan tu suke......lelaki pn time je lah...huhu

5 : kalau perempuan wt entry kecurangan BF die,
= "ko tu je t'hegeh2 sgt kt die,control die sgt...bla bla bla bla"....

6 : kalau LELAKI wt entry kecurangan GF die,
= sedihnye.....pmpuan tu x reti hargai die, xpe..what goes around, comes around....nnti pmpuan tu rse plak..

7 : kalau perempuan take pic wt muke "ala2 comel",
= meluatnye....gedik je!!

8 : kalau LELAKI take pic wt muke "ala2 comel "
= alololo..cutenye.....pkwe spe la nih..

hemmm......

sekian,

2 comments:

:별_wie143:: said...

AHAKS! BETUL giler entry nie... betoiiiii sesangat kowt!

nice post ~

Reena said...

tu ler..sdh je kte yg pmpuan ni...huuhuh :))

There was an error in this gadget

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^