Thanks sebab tekan ini.. :))

CUBA LAH CLICK..!!

March 22, 2012

Facebook ku dah jadi timeline... .....

selamat malam...sebelum tdo...nak cite sikit....

sedang aku syok tengok wall kawan aku...tibe2, aku tertekan "Timeline Now"...dan secara automatik, facebook aku dah bertukar jadi mcm ni



cinonet je gambar..(klik utk tumbesaran)


aku pun suh la kwn aku tengok wall aku..sebabnye...rase mcm tibe2 je berubah...tp die ckp wall aku mcm biase....pelik aku...

rupanya, wat mase ni..aku je leh tgk aku punya timeline......so, aku leh la ubah atau hide ape2 yg aku x nak org tengok ...mcm tu lah...tp yg pasti..aku x suke timeline ni....

ade Mark zukeberg kesah???..hehehe

sekian..

1 comment:

Liza Abu Bakar said...

anak kak liza gi tukar timeline... tak suka betul

There was an error in this gadget

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^